1.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Δήμητρα Σταθοπούλου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Χαραυγή Δάφνης, για τη συνεχόμενη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 4/9/παραδόθηκαν φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

2.Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ηλία Τσανικλίδη, ο οποίος διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Δάφνη, για τη συνεχόμενη στήριξή του στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 5/92023 δόθηκαν φάρμακα διαφορετικών δραστικών ουσιών για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

3.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Θεοφανία Παπαδοπούλου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Δάφνη, για τη συνεχόμενη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 6/9/2023 παραδόθηκαν φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

4.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Βασιλική Γιωτοπούλου-Ξυντάρη, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Δάφνη, για την προσφορά της στο Κοινωνικό Φαρμακείο που πραγματοποιήθηκε στις 6/9/2023.

5.Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σταύρο Κοκκάλα, ο οποίος διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στην Γλυφάδα για τη συνεχόμενη στήριξή του στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 8/9/2023 και στις 15/9/2023 προσέφερε φάρμακα διαφορετικών δραστικών ουσιών για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

6.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παναγιώτα Γιαλελή και τον κ. Δημήτριιο Κουτσιουμάρη, οι οποίοι διατηρούν Ιδιωτικό Φαρμακείο στον Υμηττό, για τη συνεχόμενη στήριξή τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 8/9/2023 προσέφεραν φάρμακα για την κάλυψη διαφόρων παθήσεων,

7.Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών για τη συνεχόμενη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 12/9/2023 προσέφερε φάρμακα για την αντιμετώπιση προβλημάτων μνήμης.

8.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαριλένα Μπουμπουχαιροπούλου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στο Νέο Κόσμο, για τη συνεχόμενη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 13/9/2023 προσφέρθηκαν φάρμακα διαφορετικών δραστικών ουσιών για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

9.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παγώνα Λαζογεώργου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στον Υμηττό, για την προσφορά της σε φάρμακα διαφόρων δραστικών ουσιών στις 21/9/2023 στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

10.Ευχαριστούμε   το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Καισαριανής, το οποίο στα πλαίσια ανταλλαγών με Κοινωνικά Φαρμακεία, προσέφερε στις 26/9/2023 φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

11.Ευχαριστούμε θερμά την Φαρμακευτική Εταιρεία Rafarm για την δωρεά που πραγματοποίησε προς το Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 27/9/2023 παραδόθηκαν φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

12.Θα θέλαμε να εκφράσουμε το πιο μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στους δημότες-πολίτες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού που στηρίζουν καθημερινά το κοινωνικό φαρμακείο προσφέροντας φάρμακα.