Το Τοπικό Δίκτυο

 

To Δίκτυo «Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών» επιχειρεί να καταπολεμήσει το φαινόμενο της Φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, η οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας έχει κάνει τις επιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα έντονες στις ευπαθείς ομάδες. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανακούφιση των κατοίκων του Δήμου Δάφνης - Υμηττού που ανήκουν στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως Άνεργοι, Άστεγοι, Άποροι και Ανασφάλιστοι.  

Το Τοπικό Δίκτυο δραστηριοποιείται στην Δάφνη και λειτουργεί μέσω της σύμπραξης του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και του Δήμου Δάφνης - Υμηττού. Οι Δομές μας περιλαμβάνουν Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» της Περιφέρειας Αττικής, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020». Καλούμε όλες και όλους, να συνδράμουν είτε ως δωρητές είτε ως εθελοντές σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
 

ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 ΜΕ 17:00