1.Ευχαριστούμε θερμά τους κ. Κουτσιουμάρη Δημήτρη και Γιαλελή Παναγιώτα, οι οποίοι διατηρούν φαρμακείο στον Υμηττό, για τη προσφορά τους σε φάρμακα στις 2/3/2023, στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

2.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Βασιλική Ξυντάρη-Γιωτοπούλου, η οποία διατηρεί φαρμακείο στη Δάφνη, για την προσφορά της σε φάρμακα στις 6/3/2023 και 27/3/2023, στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

3.Ευχαριστούμε θερμά τη Φαρμακευτική Εταιρεία Anfarm για τη δωρεά που πραγματοποίησε στις 7/3/2023, με φάρμακα αντιμετώπισης των μηκητιάσεων, στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

4.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Θεοφανία Παπαδοπούλου, η οποία διατηρεί φαρμακείο στη Δάφνη, για την προσφορά της σε φάρμακα στις 8/3/2023, στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

5.Ευχαριστούμε από καρδιάς τα Δημοτικά Ιατρεία Δήμου Δάφνης- Υμηττού για την αέναη στήριξή τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Ακόμη μία φορά και συγκεκριμένα στις 9/3/2023, προσέφεραν 7 κούτες φάρμακα διαφορετικών δραστικών ουσιών για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

6.Ευχαριστούμε θερμά τη Μουσική Σχολή ΄΄Αλύπιος, η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό, και συγκεκριμένα τον Ιδιοκτήτη της σχολής κ. Μιχαήλ Κεφάλα και την Καθηγήτρια - Μαέστρο κ. Σταματία Χορεψιμά για τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων που πραγματοποίησαν στο χώρο της σχολής, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

7.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γεώργιο Πάρθυμο, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στο Νέο Κόσμο, για την προσφορά του στις 14/3/2023, σε φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

8.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ιουλία Παγώνη, η οποία διατηρεί φαρμακείο στη Δάφνη, για την προσφορά της σε φάρμακα στις 16/3/2023, στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

9.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρία Μαυρικάκη, η οποία διατηρεί φαρμακείο στην Πλατεία Υμηττού, για την προσφορά της σε φάρμακα στις 16/3/2023, στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

10. Ευχαριστούμε θερμά την Ιατρό -παθολόγο, η οποία διατηρεί φαρμακείο στη Δάφνη, για την προσφορά της σε φάρμακα στις 22/3/2023, στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

11.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φαρμακευτική Εταιρεία Verisfield για τη δωρεά που πραγματοποίησε στις 24/3/2023 με αντιφλεγμονώδη σκευάσματα σε μορφή δερματικών σταγόνων στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

12.Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Προϊόντων Υγείας Power Health για τη δωρεά που πραγματοποίησε στις 27/3/2023 με συμπληρώματα διατροφής για την αντιμετώπιση προβλημάτων στις αρθρώσεις.

13.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ. Μαδεμλή Ευάγγελο και Μαδεμλή Καλλιόπη, οι οποίοι διατηρούν φαρμακείο στη Δάφνη, για την προσφορά τους στις 31/3/2023 σε φάρμακα διαφόρων δραστικών ουσιών στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

14.Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σταύρο Κοκκάλα, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στη Γλυφάδα, για την προσφορά του στις 31/3/2023 σε φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

15.Θα θέλαμε να εκφράσουμε το πιο μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στους δημότες-πολίτες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού που στηρίζουν καθημερινά το κοινωνικό φαρμακείο προσφέροντας φάρμακα.