ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 1.Ευχαριστούμε θερμά τη Φαρμακευτική Εταιρεία Winmedica για τη δωρεά που πραγματοποίησε στις 4/3/2024 στο Κοινωνικό Φαρμακείο, προσφέροντας φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

2.Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Αλεξάνδρα Αρβανίτη και Ανάργυρος Αργυρίου, οι οποίοι διατηρούν Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Νέα Σμύρνη, για την προσφορά τους 6/3/2024 σε φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

3.Ευχαριστούμε θερμά τη Φαρμακευτική Εταιρεία Demo για τη δωρεά που πραγματοποίησε σε βιταμίνες και φαρμακευτικά σκευάσματα σε μορφή γέλης για την αντιμετώπιση μυϊκών πόνων και πόνων αρθρώσεων.

4.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Βασιλική Γιωτοπούλου-Ξυντάρα, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Δάφνη, για τη συνεχόμενη προσφορά της σε φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

5.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαριλένα Μπουμπουχαιροπούλου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στο Νέο Κόσμο για τη συνεχόμενη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

6.Ευχαριστούμε θερμά και από καρδιάς τα Δημοτικά Ιατρεία Δήμου Δάφνης- Υμηττού για την αέναη στήριξή τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 14/3/2024 προσέφεραν 355 τεμάχια φαρμάκων διαφορετικών δραστικών ουσιών για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

7.Ευχαριστούμε θερμά τον Ιδιώτη Ιατρό Ωτορινολαρυγγολόγο κ. Αναστάσιο Πουλόπουλο, ο οποίος διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στη Δάφνη, για τη στήριξή του στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 20/3/2024 προσέφερε φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

8.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Αναστασία Μαρινοπούλου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Δάφνη, για τη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 21/3/2024 προσέφερε φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

9.Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Skin Care για την προσφορά του σε ενυδατικό gel καθαρισμού προσώπου , που πραγματοποιήθηκε στις 26/3/2024 για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

10.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.κ. Παναγιώτα Γιαλελή και Δημήτριο Κουτσιουμάρη, οι οποίοι διατηρούν Ιδιωτικό Φαρμακείο στον Υμηττό, για την συνεχόμενη στήριξή τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

11.Ευχαριστούμε θερμά το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Δάφνης-Υμηττού για τη στήριξή τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο, προσφέροντας φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

12.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Βασιλική Αποστόλου -Ιωαννίδη, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Δάφνη, για την προσφορά της σε φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

13.Θα θέλαμε να εκφράσουμε το πιο μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στους δημότες-πολίτες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού που στηρίζουν καθημερινά το κοινωνικό φαρμακείο προσφέροντας φάρμακα.