ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 1.Ευχαριστούμε θερμά την φαρμακευτική εταιρεία Verisfield για τη δωρεά που πραγματοποίησε στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 1/12/2023 παραδόθηκαν αντιφλεγμονώδη φαρμακευτικά σκευάσματα σε μορφή σταγόνων.

2.Ευχαριστούμε το φορέα ΟΙΚΑΝΟΣ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ και το φορέα Givmed, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 1/12/2023 δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

3.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Βασιλική Αναστασάκου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στη Δάφνη, για τη δωρεά που πραγματοποίησε στις 6/12/2023. Δόθηκαν φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

4.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παναγιώτα Σαρρή, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στο Νέο Κόσμο, για τη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 8/12/2023 δόθηκαν φάρμακα για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

5.Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Φαρμακείο Ηλιούπολης και το φορέα Givmed, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 8/12/2023 δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

6.Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Πάρθυμο, ο οποίος διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στο Νέο Κόσμο, για τη συνεχόμενη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 15/12/2023 προσφέρθηκαν φάρμακα διαφορετικών δραστικών ουσιών για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

7.Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαριλένα Μπουμπουχαιροπούλου, η οποία διατηρεί Ιδιωτικό Φαρμακείο στο Νέο Κόσμο, για τη συνεχόμενη στήριξή της στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 18/12/2023 προσφέρθηκαν φάρμακα διαφορετικών δραστικών ουσιών για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

8.Ευχαριστούμε θερμά την φαρμακευτική εταιρεία FOS για τη δωρεά που πραγματοποίησε στο Κοινωνικό Φαρμακείο. Στις 20/12/2023 παραδόθηκαν φάρμακα για την αντιμετώπιση γαστρεντερολογικών παθήσεων

9.Θα θέλαμε να εκφράσουμε το πιο μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στους δημότες-πολίτες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού που στηρίζουν καθημερινά το κοινωνικό φαρμακείο προσφέροντας φάρμακα.