Η τέχνη του Θεάτρου και ο ενεργός πολίτης, ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων, δύο αλληλεπιδρώμενοι φορείς γνώσης στην κοινωνία και στο γίγνεσθαι αυτής. Έτσι λοιπόν, και στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού, το 92 Art βρίσκεται δίπλα μας έμπρακτα στον αγώνας μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες του Δήμου μας και με κοινωνική συνέπεια με στήριξη σε παροχή βασικών ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων.
 
Η θεατρική ομάδα του τμήματος Αρχαίου Θεάτρου του 92 Art School παρουσιάζει μία παράσταση, με αποσπάσματα από τραγωδίες και κωμωδίες, με τίτλο «Αρχαίων Θεών Πάθη και Διάλογοι» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μαρίας Τζανουκάκη.
Πρόκειται για μία συρραφή κειμένων από τραγωδίες, στις οποίες οι θεοί είναι παντοδύναμοι και από την κωμωδία του Λουκιανού «Θεών διάλογοι» όπου οι αρχαίοι θεοί είναι έκπτωτοι.

Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αντί εισιτηρίου, οι θεατές θα προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Τις θερμές μας ευχαριστίες στο @92 Art και στον Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για την σημαντική τους αυτή δράση.