Κοινωνική Δράση Ομορφιάς και Φροντίδας Ατόμων που βρίσκονται σε ανάγκη στο Δήμο Δάφνης - Υμηττού"

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Δάφνης - Υμηττού, που λειτουργούν από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Δάφνης Υμηττού στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020», διοργανώνουν Δράση Φροντίδας, Αγάπης και Αλληλεγγύης,τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, για τους ωφελούμενους των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών, που είναι κάτοικοι της πόλης μας.

Ο χώρος του ΚΑΠΗ, Χ. Μιχαλόπουλου 65 & Βύρωνος, θα υποδεχθεί άτομαεγγεγραμμένα στις Δομές, όπου ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, με στόχο να βελτιώσουν την ψυχολογία τους, να ενισχύσουν τη φροντίδα προς τον εαυτό τους και να ομορφύνουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα σε μια μέρα, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς και της κομμωτικής, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς, θα υποδεχθούν άστεγους, άπορους πολίτες, ηλικιωμένους χωρίς περιβάλλον, μετανάστες και άλλες ευπαθείς ομάδες, για να προσφέρουν υπηρεσίες ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας σε όποιον έχει στερηθεί αυτήν την άνεση.

Πέρα από τα υλικά αγαθά τα οποία οι Δομές προσπαθούν να εξασφαλίζουν καθημερινά για τους συμπολίτες μας, η πρωτοβουλία αυτή σχεδιάζεται με στόχο την κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών των ωφελούμενων, την ατομική φροντίδα, την κοινωνική ενσωμάτωση και την ψυχολογική ανάταση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Γιατί όλοι είμαστε ίσοι σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας.

Η διοργάνωση τελείται υπό τη στήριξη του Δημάρχου Δάφνης -Υμηττού Αναστάσιου Αθ. Μπινίσκου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων Χρυσούλας Κων. Θάνου.

Πρόγραμμα ημέρας & Συμμετέχοντες κομμωτές*:   

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 :

 

10 π.μ. - 2 μ.μ.: Γυναικεία, Ανδρικά, Παιδικά Κουρέματα και Χτενίσματα

  • Χρήστος Παυλίδης, υπεύθυνος του Anta Beauty Salon
  • Νίκος Κρόκος, υπεύθυνος του Cult Hair

2 μ.μ. - 4 μ.μ.: Γυναικεία, Ανδρικά, Παιδικά Κουρέματα και Χτενίσματα

  • Γεωργία Βίκα
  • Γιαννακοπούλου Μαρίνα, κομμωτήριο CUT N DRY

 * Όλοι οι κομμωτές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, με αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Δήμου Δάφνης - Υμηττού.