Γίνε και εσύ νονός ή νονά για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας!

Ετοίμασε μια μικρή σακούλα με συσκευασμένα τρόφιμα και άνοιξε μια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά, ώστε να μην τους λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι της Ανάστασης.

Έλα να γνωριστούμε από κοντά, με χειροποίητες κατασκευές, πασχαλινό facepainting, μπαλονοκατασκευές, μουσική και κεράσματα για τα παιδιά. Την Μ. Τετάρτη 12/4, ώρα 11 π.μ. έως 2 μ.μ., στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Ελευθερίου Βενιζέλου 5, Δάφνη, η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, τους περαστικούς και τους ωφελούμενους μας. Για να χαρίσουμε μαζί, όσο περισσότερα γιορτινά χαμόγελα μπορούμε!

Στόχοι δράσης:

  • Πασχαλινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών (μουσική, χειροποίητα δωράκια, facepainting, μπαλονοκατασκευές, κεράσματα)
  • Ενημέρωση των πολιτών για τη δυνατότητα προσφοράς Τροφίμων & Φαρμάκων για τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών
  • Συλλογή Αγαθών από πολίτες και επιχειρήσεις

Για τα σπίτια 180 ωφελούμενων, εγγεγραμμένων στη δομή μας, ευελπιστούμε να εξασφαλίσουμε για κάθε οικογένεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ένα πλήρες εορταστικό πασχαλινό γεύμα. Η δράση στοχεύει να συγκεντρώσει οποιοδήποτε είδος τροφίμου ή προϊόντος πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών αγαθών άπορων συμπολιτών μας ώστε να μην στερηθούν τίποτε από την κατάνυξη και τη χαρά των γιορτινών αυτών ημερών.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Δάφνης - Υμηττού λειτουργούν από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Δάφνης Υμηττού στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».