Δομή Παροχής Συσσιτίου

 Κοινωνικό Συσσίτιο - Σπιτικά Γεύματα για τον Συνάνθρωπο

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11.00 - 13.00, προσφέροντας δωρεάν έτοιμα γεύματα σε σταθερή βάση σε άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη (άποροι, άστεγοι). Η παροχή γευμάτων πραγματοποιείται σε πλήρη συμφωνία με τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις. Τοπικές επιχειρήσεις παραγωγής και διανομής τροφίμων (φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, super markets κτλ.) στηρίζουν το έργο της Δομής, ώστε Τίποτα να μην πηγαίνει Χαμένο!

 

trofimaΤo Συσσίτιο

Το συσσίτιο λειτουργεί ώστε να προστατεύονται οι ωφελούμενοι, η ανωνυμία τους και τα προσωπικά τους δεδομένα. Οποιαδήποτε μερίδα που εσείς δεν χρειάζεστε μπορεί να διοχετευτεί στα Κοινωνικά Συσσίτια. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κατάλληλο, άλλωστε το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει πάντοτε την ποιότητα των ειδών προς κατανάλωση. Συγκεντρώνουμε καθημερινά γεύματα από καταστήματα και πολίτες.

 

euelontikh prosforaΕθελοντική προσφορά

Γίνε και εσύ Εθελοντής! Πρόσφερε και εσύ ένα πιάτο φαγητό στον συνάνθρωπο. Τα Κοινωνικά Συσσίτια εντάσσονται στο Δίκτυο Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Δάφνης - Υμηττού. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε και στηρίξατε την προσπάθεια μας.

 

Υπεύθυνη: Σαραντοπούλου Μαριλέττα

Αλεξάνδρας 65 & Βύρωνος, Δάφνη, 2ος όροφος

2109719013 (ώρες 9.00-15.00)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Url: www.domesdafni-ymittos.gr

 

Διαδικασία Εγγραφής

Ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 2109719013 (ώρες 9.00-15.00) ή να περάσει από τα γραφεία του Κοινωνικού Συσσιτίου που συστεγάζονται στο ΚΑΠΗ, Αλεξάνδρας 65 & Βύρωνος, Δάφνη, 2ος όροφος, για να λάβει περισσότερες πληροφορίες και να καταθέσει την αίτηση και τα δικαιολογητικά.

Αίτηση (συμπληρώνεται στους χώρους μας)

Ενδεικτική Λίστα Δικαιολογητικών:

  1. 1.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η’ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.
  2. 2.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
  3. 3.Ε1 ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.
  4. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  5. 4.Ε9 ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) Η’ Υ/Δ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  6. 5.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.
  7. 6.ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ.
  8. 7.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
  9. 8.ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΙΤΙΣΗΣ Η’ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η’ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.